Over ons

Efficiënt en flexibel wassen

Volle werkschema’s, boodschappen doen, eten maken, hobby’s uitoefenen, afspreken met vrienden, … Je weet het zelf maar al te goed: een week is zeer snel gevuld. Bespaar tijd in het huishouden en spendeer de vrijgekomen uren aan zaken waar je echt van houdt.

Met Hampy bespaar je tijd en moeite. Onze wasservice is compleet aanpasbaar aan jouw behoeften. Via de app kies je zelf het geschikte ophaalmoment in jouw agenda. Of het nu gaat om een eenmalige spoedwas of het wekelijks schoonmaken van je vuile was: we are ready to make you hampy!

Altijd propere was in de kast

Vermijd met Hampy een wekelijkse berg aan vuile onderbroeken, zweterige sportkledij en ander ongewassen wasgoed. Je hoeft de was & de plas niet meer uit te stellen, want onze koeriers komen alles oppikken en leveren de verse was terug bij jou aan de deur.

Op die manier is jouw kast steeds tijdig opnieuw gevuld met propere kledij en hoef je je geen zorgen te maken dat je plots zonder vers T-shirt de deur uit moet. Wij passen ons aan je schema aan, alles voor jouw wasgemak.

Stay local: Hampy is duurzaam en ecologisch

Duurzaamheid dragen we hoog in het vaandel. Kies je voor Hampy, dan kies je dus voor een groenere wereld. We gebruiken enkel milieuvriendelijke wasproducten en streven naar een minimale ecologische voetafdruk.

We maken ook gebruik van duurzame en herbruikbare Hampy-bags om jouw vuile was op te pikken en terug te brengen. Duurzaamheid en kwaliteit gaan bij ons hand in hand.