Prijzen

Wassen (per zak of mand)

Eigen waszak: vanaf €25,00
Eigen wasmand: vanaf €25,00

Prijzen voor droogkuis

Avondhemd: €9,00
Blazer: €14,50
Broek: €13,00
Broek met plooi: €14,00
Hemd: €6,00
Jas: €25,00
Kleed: €18,00
Mantel: €25,00
Polo: €9,00
Pull: €12,50
Sjaal: €10,00
T-shirt: €9,00
Topje: €9,00

Binnenkort wassen met eigen Hampy Bags!

Small

De mand Small is perfect voor de individuele klant. De mand voorziet voldoende ruimte voor een week aan te wassen kleding. Hampy biedt zo een praktische en efficiënte oplossing voor jouw dagelijkse wasbehoeften. Ideaal voor de drukke professional of student die gemak en kwaliteit waardeert in hun wasroutine.

Medium

Kies voor onze Medium-optie indien er meer dan enkel persoonlijk wasgoed gereinigd zou moeten worden. Deze mand is geschikt voor 1 tot 2 personen en is inclusief beddengoed. Het is de perfecte keuze voor koppels of kleine gezinnen die een balans zoeken tussen capaciteit en gemak, waarbij al de wekelijkse was zorgvuldig wordt behandeld. Weg met alle was-stress!

Take it away, it's laundry day!

Large

Onze Large-mand is ontworpen voor grotere gezinnen met kinderen of voor wie een redelijke berg wasgoed verzameld heeft. Het is ideaal voor het onderhouden van kleding, beddengoed en ander textiel voor meerdere weken.

Met onze Large-mand kun je genieten van de rust en tijd die vrijkomt met onze wasservice. Met onze kennis zijn al jouw wasbehoeften gedekt, waardoor je meer ruimte hebt voor de belangrijke dingen in het leven: elkaar!